Jongste meidenteam maakt rentree

Na weken met elkaar te hebben getraind en door een aantal afgelastingen wegens het koude weer was het 14 februari 2015 dan eindelijk zover voor de meiden van de F10M, de 1e wedstrijd tegen de jongens van MMO F3.
In de kleedkamer werden de laatste puntjes op de i gezet om goed voor de dag te komen.
Vlak voor het 1e flluitsignaal werd het haar nog even goed gedaan voor de teamfoto en daarna begon voor 6 van de 8 meiden de allereerste voetbalwedstrijd.
Aan niks was te zien dat dt de 1e wedstrijd was, want we speelden als een hecht tem en er werd erg goed verdedigt. Een paar kleine kansjes van MMO F3 werden goed tegengehouden door keepster Tess.
Later in de 2e helft kon Vep F10M meer naar voren komen met 2 kansen voor Merel en Noor, maar helaas bleef de score uit.
Op een zeer pijnlijk moment vlak voor rust was het na een uitbraak van MMO toch raak en gingen we rusten met een 0-1 achterstand.
In de rust onder het genot van een bekertje limonade werd het strijdplan voor de 2e helft besproken met Lisa als nieuwe keepster.
Vol goede moed gingen we de 2e helft beginnen en ondanks valentijnsdag wilden we natuurlijk geen cadeaus geven aan de jongens.
Helaas viel op een gegeven moment toch de 0-2, maar ook hierna gingen de koppies niet hangen en rechtte we de rug en dat werd beloond met het allereerste doelpunt van Tess voor dit meidenteam.
Tijdens de jacht op de 2-2 viel helaas de 1-3, waarna langzaamaan de pijntjes gevoeld werden van het harde werken voor elkaar en dit resulteerde in een uiteindelijke 1-5 nederlaag.
Ondanks de nederlaag zijn we zeer trots op de meiden, want ze waren echt als team met elkaar aan het spelen en hebben er alles aan gedaan en het allerbelangrijkste: ze hebben plezier gehad!