Vep meiden delven het onderspit in stadsderby

Zaterdag 7 maart stond dé wedstrijd van het seizoen op het programma tegen de rood-witte buren.
Alle meiden waren tot op het bot gemotiveerd om de 1e punten te pakken dit seizoen.
Vooraf leek dit ook mogelijk omdat Sportlust ook nog geen punten heeft gepakt in de 1e 2 wedstrijden.
Als hecht team liepen we van Vep naar Sportlust en werd er in de kleedkamer de laatste tactieken doorgenomen.
Ondanks dat de tegenstanders een stuk kleiner waren bleken ze in de 1e helft toch een maatje te groot voor onze meiden en dat resulteerde in een 4-0 ruststand, maar we hadden zeker een doelpunt verdiend!
In de rust bleven de jongens op het veld voor de limonade, maar wij benutten de rust om wat omzettingen in het team door te voeren en de meiden het geloof in eigen kunnen terug te brengen.
De meiden kwamen goed de kleedkamer uit en al snel maakten Tess haar 2e goal van het seizoen, na een goede corner van . Daarna bleef het gelijk opgaan, maar helaas pikte de jongens van Sportlust nog een doelpuntje mee.
Helaas verloren met 5-1, maar een uitstekende 2e helft en wederom een goede teamprestatie, waarbij iedereen voor elkaar heeft gewerkt! Op deze manier komen de punten vanzelf een keer.