F10m bestolen van de 3 punten in Alphen!!

Afgelopen zaterdag stond alweer de 4e wedstrijd van de jongste vepgirls op het programma. De verwachtingen waren, zoals iedere week enorm hoog,  en de girls waren tot op het bot gemotiveerd om de smadelijke nederlaag van een paar weken geleden tegen Alphen even weg te poetsen. Met Linde afwezig, was het team toch "beroofd" van 1 van de sterren. De overige 8 sterren, zaten niet bij de pakken neer en vol overgave hoorde ze het tactische strijdplan van beide coaches. Met zo'n plan kon het niet misgaan. Ieder detail werd besproken, die na een uitgebreide analyse van de videobeelden uit de thuiswedstrijd waren uitgefilterd.

Om 09:30 liepen de girls naar het veld, onder luid applaus van de vele meegereisde VEP supporters,  borst vooruit, VEP logo op het hart en hoofd omhoog........De tegenstander- tjes uit Alphen, werden nog kleiner, en  moesten allemaal even slikken bij het zien van onze girls. Het liep ze bijna al letterlijk dun door de broek, bij het zien van zoveel allure en klasse.

We stonden eigenlijk al met 1-0 voor dus!

Het was eigenlijk een beetje jammer dat de wedstrijd echt begon toen de scheidsrechter floot....Binnen no time stonden we ondanks het goede keeperswerk van Daisy toch bij rust met 5 - 0 achter. De coaches konden er niet bij, waar het even misging. Ook de girls waren verrast door de stand op het bord. Na een peptalk en een keepers wissel, gingen de girls weer het veld op. Niets of niemand kon de girls nu stoppen of tegenhouden was het devies. Echter maakte Alphen uit 3 messcherpe counters, toen onze helden op op conditie moesten capituleren,  in de laatste minuten, nog 3 goals. Eindstand 8-0.

Aankomende zaterdag is de eerste mogelijkheid op het blazoen weer op te poetsen. Aan de girls en de begeleiding zal het niet liggen!