Zwaar seizoen eist zijn tol voor Vep F10M

Vanochtend was het vroeg opstaan voor de jonge meiden, want om 7.45 vertrokken we richting Hoogmade voor het duel tegen MMO F3.
Helaas miste we topscoorster Tess wegens een blessure en publiekslieveling Rosalie evenals topcoach Niels. Met een krappe selectie van 7 speelsters, waarbij ook Linde niet 100% fit was gingen we op pad.
Ruim voor aanvangstijd arriveerden we bij het tussen de polders gelegen sportcomplex van MMO.
In de voorbereiding werd er nog benadrukt dat we bij winst een plekje zouden stijgen ten koste van de tegenstander.
Na de goede warming up waarbij iedereen op scherp werd gezet begon de wedstrijd.
Al snel werd duidelijk dat het een moeilijke ochtend zou worden want in een uiterste inspanning om een doelpunt te voorkomen kreeg Anna de bal vol in haar gezicht en helaas kon ze niet meer verder. Door deze aderlating van de leidster in de defensie werd er een kleine omzetting gedaan, maar helaas was het krachtsverschil te groot. Met een 4-0 ruststand raapte we de moed bijeen, want het zware seizoen begon zijn tol wel te eisen met klachten bij Noor (hak) en Linde (vermoeidheid), maar de meiden wilde niet opgeven en vol vertrouwen kwamen we de kleedkamer uit.
Ondanks dat we als team sterk en goed verdedigend werk verrichtten konden we aanvallend geen vuist maken. Gelukkig stokte te teller bij 0-9.
Ook al verloren we vandaag is er toch hard gewerkt met elkaar en zoals elke week is het plezier van de gezichten af te lezen en dat is toch het aller belangrijkste!

Daarom zijn we ook zo trots op ons jongste meidenteam!