Jongste VEP meiden positief ondanks grote nederlaag

Afgelopen zaterdag waren de meiden van VEP F7M vol goede moed naar VEP gekomen voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen.
Vooraf werden vele scenario's besproken en met een volledig fitte selectie startten we met de 7 meiden tegen de jongens van Unio.
Al snel werd duidelijk dat de jongens niet zomaar willen verliezen van onze meiden, want bij de 1e de beste aanval lag de bal al in ons doel.
Helaas kregen we geen grip op de wedstrijd en liep de score vrij rap op naar een 0-10 ruststand.

In de rust hebben we wat omzettingen gedaan en met een extra meid erbij gaan we met z'n 8en verder spelen.
de 2e helft ging al een stuk beter, want we zijn zelfs een paar keer op de helft van de tegenstander.
De regen kwam met bakken uit de hemel aan het einde van de wedstrijd, zo ook regende het doelpunten, waarbij de teller bleef steken op 0-17.
Tijdens de penalty's konden we toch nog op de goal schieten en dat ging ons beter af met toch 2 doelpunten.
Gelukkig deerde het de meiden niet dat het regende en ook het verlies werd positief opgenomen, want volgende week gaan we er gewoon weer voor!