2e helft duurt net te lang

Vandaag moesten de vepgirls op het onchristelijke tijdstip van 07:15 verzamelen bij VEP. De man die dit tijdstip had bepaald schitterde zelf in afwezigheid. Coach Vincent kon er helaas niet bijzijn vandaag. Gevolg was dat ook Daisy er niet was. Ook Tessa kon helaas niet meedoen. Met Louise en Danielle erbij konden we uiteindelijk vertrekken naar Haastrecht.

Aangekomen, bleek dat de verzameltijd toch ietwat ambitieus te noemen was. De kantine beheerder schrok zich kapot, dat wij er al waren. Na een stief kwartiertje begonnen ook de mannen van Haastrecht F4 binnen te druppelen.

In de kleedkamer werden de puntjes op de i gezet en vol agressie gingen de girls het veld in. Dit resulteerde in een nog niet voorgekomen situatie...De Girls kwamen op een 0-1 voorsprong. Wat een weelde...Als snel werden door een aantal ouders al kampioensfeest en grachten tochten gepland, maar helaas moest de girls net voor rust een tegentreffer incasseren.

Na een messcherpe peptalk, werden de scheenbeschermers wat strakker aangetrokken, en de mouwen opgestroopt, want we gingen de 2e helft die arme jongens van Haastrecht oprollen...Toch ? Er werden nog 3 doelpunten gemaakt.....helaas door Haastrecht......de 2e helft duurde 10 minuten te lang.

Ook bij de strafschoppen een zelfde beeld..Lange tijd koesterden de girls een 1-0 voorsprong, maar trokken ook hier aan het kortste eind. We kunnen in ieder geval merken dat het elke week beter word, en dat de girls een echt team beginnen te worden. Volgende week krijgen we Schoonhoven op bezoek...