Nicolaas Boys F3– Vep F7

Vandaag hadden de meiden van Vep F7 weer een belangrijke wedstrijd voor de boeg. Dit keer was Nicolaas boys uit Nieuwveen de tegenstander.
De meiden moesten al om 8 uur bij Vep aanwezig zijn en rond 8.15 vertrokken zij, met volle moed en een grote groep supporters naar Nieuwveen toe.
De wedstrijd begint zoals gebruikelijk met de wedstrijdbespreking in de kleedkamer. Nadat Vincent en Armand de meiden voorzien hebben van de nodige aanwijzingen is het nu echt tijd om het veld op te gaan.

Vol van energie betreden de helden van Vep F7 het veld. De scheidsrechter fluit en het spel begint. Meteen nemen de meiden van Vep het initiatief. Er wordt meteen goed overgespeeld en iedereen staat goed in positie. Langs de kant beginnen de supporters zich ook al te roeren en moedigen de meiden overtuigend aan. De meiden gaan er vol voor en  hebben vaak de bal. In de 7e minuut lukt het de tegenstander om de bal te veroveren en ze rennen op het doel van Vep af. Gelukkig is daar onze verdediging…Anna rent op de tegenstander af en schopt de bal weg. Wat een aktie!! Op het middenveld wordt de bal opgepikt door Senna die de bal weer prachtig overspeelt naar Liz. Liz tikt de bal in 1 keer goed door naar voren en Daisy pikt m op. “jaaaa kom op meiden” klinkt er vanaf de kant. Het meegereisde publiek schreeuwt Vep naar voren toe.  Daisy rent met de bal op het doel af en schiet, wat een schot!! Helaas staat de keeper van Nicolaas Boys op de goede plek en kan de bal nog net pakken. De keeper van Nicolaas Boys schiet de bal uit, waarna Nicolaas Boys in de aanval gaat. Eén tegenstander rent hard op het doel af en schiet maar…. daar is Lisa. Met een mooie redding pakt Lisa de bal. Goed gekeept. De meiden van Vep pakken de draad weer op en gaan weer in de aanval. Daar komt de bal bij Jorja die de bal op een geweldige manier naar Tessa weet te spelen. Tessa gaat de tegenstander voorbij en schiet de bal naar Ise toe, wat een samenspel zeg. Ise gaat er vol voor en sprint met de bal naar de helft van de tegenstander, wat een snelheid en techniek. Dit beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Helaas weet Nic. Boys een paar minuten voor rust toch te scoren waardoor we met 1-0 de rust ingaan. Maar niet getreurd..na rust komen alle meiden weer met opgeheven hoofd naar buiten toe. Ze zijn weer klaar om te strijden. Tijdens de rust hebben Lisa en Jorja gewisseld van plek en nu staat Jorja op doel en Lisa in het veld. De 2e helft verloopt weer goed en de meiden laten een hoop mooie aanvallen zien en staan verdedigend en keepend als een huis. Helaas weet Nic boys er toch nog een paar keer doorheen te komen en zien ze de mogelijkheid om er nog 3 te maken waardoor de eindstand op 4-0 komt.
Na afloop mag iedereen nog een penalty nemen en worden er sportief handen geschud met de tegenstander.  Wat een wedstrijd was dit weer, alle meiden hebben zich weer van hun beste kant laten zien en er werd ook weer fantastisch gecoacht.  Volgende week is DOSR de tegenstander dus op naar volgende week…..