Matchfixing???

Vandaag stond de kraker tegen Siveo F4 op het programma. Grote afwezige was de man, die een verleden heeft bij deze club....coach Vincent. Omdat ook coach Armand niet van de partij kon zijn, heeft ondergetekende de honneurs waar mogen nemen. Door het ontbreken Daisy, had de interim coach, Danielle uit de F3 geregeld. Ze had een kinderfeestje, dus kon ons slechts 1 helft blij maken. Afgesproken werd dat Danielle weg mocht als ze 3 doelpunten had gemaakt....

Na een scherpe en strakke warming-up begon de wedstrijd. De leeuwinnen van de F7 storten zich massaal op Siveo. De boodschap was duidelijk....Hier is vandaag niets te halen. Uitbraak na uitbraak volgde, aanval na aanval, werd de bal door een van ons verloren, werd deze direct weer afgepakt door een een ander. Wat een teamgeest legden de leeuwinnen op de mat.

Na 3 mooie doelpunten van Danielle, en de allereerste van Senna stond de ruststand van 4-0 op het bord. Helaas was daar de dochter van de interim coach die een situatie iets anders oploste, dan dat de coach had gewild. In plaats van de bal rustig achter te laten lopen, probeerde ze de bal binnen te houden. Dit lukte niet en op slag van rust werd een corner weg gegeven. De corner zelf leek ook geen gevaar op te leveren, totdat tot ieders verbazing, Anna een prachtige assist gaf aan de spits van Siveo. Deze pakte het cadeautje gelijk uit. 4-1. Achter het doel werd daarna een meneer van Aziatische afkomst al bellend weggestuurd...

In de rust ging Danielle af door de zijdeur, ze had haar belofte keurig ingelost. De taken werden opnieuw verdeeld. Anna beloofde het gewonnen geld te verdelen onder alle spelers. Daar waar iedereen het hart vasthield door het wegvallen van Danielle, verbaasde de F7 opnieuw door gewoon door te gaan waar het gebleven was in de 1e helft. Grote aanjager was nu Ise. Zij bekroonde haar optreden met 2 doelpunten en tilde daarmee de stand naar 6-1. 5 minuten voor tijd wisselde de coach Anna, en er vielen gelijk 2 doelpunten tegen. Ook de coach moest beloven het gewonnen geld te delen met de leeuwinnen. De eindstand van 6-3 was bereikt en de scheidsrechter floot voor de laatste maal.
Een prachtige overwinning waar niets op af te dingen viel. We hebben vandaag een goed F7 gezien waar de rek nog lang niet uit is.