Het einde van een heel mooi seizoen

Vandaag is het zaterdag 30 april en gaan de meiden van Vep F7 op weg naar hun allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Voor deze laatste wedstrijd moeten we het opnemen tegen de nummer 6 van deze competitie, Nieuwkoop. Helaas mist Vep in deze laatste wedstrijd 4 van haar vaste speelsters, maar Vincent zou Vincent niet zijn als het hem niet was gelukt om toch nog voor vervanging te zorgen. Dus kan er zonder problemen aan de wedstrijd begonnen worden. Overigens staat deze wedstrijd onder de bezielende leiding van Top scheidsrechter R.R Leliveld, maar dit alleen even ter info voor de statistieken. De scheidsrechter pakt de bal en fluit voor het begin van de wedstrijd. Nieuwkoop schiet onmiddellijk uit de startblokken en opent de eerste aanval. Zonder al te veel problemen lopen de spelers van Nieuwkoop door de verdediging van Vep heen en weten te scoren. Het lijkt er wel op alsof de meiden al met hun hoofd bij de vakantie zitten. Kom op meiden, dit is de laatste wedstrijd laat zien wat jullie kunnen !!!!  Alsof ze het gehoord hebben beginnen de meiden steeds iets fanatieker en feller te worden, maar helaas is het toch weer Nieuwkoop die keer op keer de aanval inzet en moeiteloos door de defensie van Vep weet te komen. Gelukkig ziet ook de scheidsrechter dat de meiden het moeilijk hebben tegen deze tegenstander en besluit tactisch te fluiten voor de rust. Ruststand 0-6 voor Nieuwkoop. In de rust is het tijd voor wat magische woorden van Vincent, hopelijk kan hij er voor zorgen dat deze meiden even wakker geschut worden. Na de rust komen de spelers en speelsters weer het veld op. De scheids legt de bal weer neer en Nieuwkoop trapt af. Meteen schieten de jongens van Nieuwkoop weer uit de startblokken en stormen op de verdediging van Vep af, klaar om de score verder uit te breiden. Maar dan ineens, BOEM !!!! de jongens kijken verschrikt om zich heen, wat was dat ??? Ja jongens, dit was en is de verdediging van Vep F7, tot hier en niet verder. De meiden zijn wakker !!! en gesterkt door de magische woorden van de trainer hebben zij zich herpakt. Het lijkt er wel op alsof er een heel ander elftal in het veld staat. Vastbesloten om er geen één tegenstander meer door te laten nemen de meiden positie in. De verbetenheid is op hun gezichten af te lezen. Ja, deze meiden hebben in de rust besloten dat dit toch hun ochtend word. En hun ochtend dat wordt het absoluut, de meiden rijgen de ene mooie actie na de andere aan elkaar. Nieuwkoop weet niet wat hen overkomt, ze worden van alle kanten voorbij gespeeld. De coach van Nieuwkoop probeert het tij nog te keren met wat aanwijzingen, maar dit is al te laat. De meiden van Vep zijn ontkentent.  Als een wervelwind bestormen zij de helft van de tegenstander en schieten de ene bal na de andere in het doel van Nieuwkoop. De keeper van de tegenstander weet niet wat hem overkomt, zijn dit dezelfde meiden als in de 1e helft ?? jazeker, dit zijn de meiden van  Vep F7. Na een fantastische inhaalrace weet Vep de 2e helft zelfs met 4-1 te winnen. Wat een super mooi einde van dit seizoen. En dit was niet zomaar een seizoen nee dit was een seizoen waarin we met zijn allen van alles hebben beleefd, waarin er is gelachen en gehuild. Een seizoen waarin een hoop hoogte punten voorbij zijn gekomen en waarin we getuige zijn geweest van adembenemende acties en een prachtig veldspel hebben gezien. Maar bovenal hebben we gekeken naar een team dat elke week weer meer naar elkaar toe is gegroeid en waarin plezier in het spel en plezier met elkaar voorop stond. Dit team van prachtige meiden hebben het publiek en de coaches elke week weer verrast en vermaakt met hun fantastische inzet zowel binnen en buiten de lijnen. Hoe goed een tegenstander ook was, nooit hebben zij hun hoofd laten hangen en nooit zijn zij bij de pakken neer gaan zitten. Altijd bleven zij geloven in zichzelf,  in het team en in hun coaches. Aangemoedigd door (als ik het zelf mag zeggen) het beste publiek  en de beste coaches van Nederland lieten zij hun voeten spreken. En stonden zij niet alleen klaar op het veld, maar nog belangrijker ze stonden ook klaar voor elkaar.
Kortom meiden, als ik namens iedereen die Vep F7 een warm hart toe draagt mag spreken: MEIDEN BEDANKT !!! en tot volgend seizoen.