De 1e overwinning is binnen

Afgelopen zaterdag stond de 2e wedstrijd uit het bekerprogramma op stapel. Na het gelijke spel van vorige week werd er toch met enige (hoge) verwachtingen uitgekeken naar het resultaat van vandaag. Afwezig waren Daisy, Tessa, Liz en coach Rob (uw vaste verslaggever). De tegenstander vandaag heet Olympia. Danielle en Luuk doen vandaag met ons mee zodat we, inclusief nieuwe aanwinst Silke, toch met 8 aan de start staan.

De aftrap wordt genomen en brutaal nemen de veppers het iniatief. De tegenstander is een beetje overdonderd door deze start en voordat we het weten staan we met 2-0 voor. Ise is verantwoordelijk voor beide. Danielle kan niet achter blijven en maakt er ook 1. Wat een weelde...De JO19-4 denkt dat de buit binnen is, en laat de teugels fieren. Olympia ruikt de kans, en voor dat we het weten staat het ineens 3-2. Ze krijgen nog een paar reuzen kansen op de 3-3, maar steeds staat de verdediging en keepster Lisa haar mannetje.

Na de donderspeech in de rust is het team helemaal los. De ene na de andere prachtige aanval volgt. Danielle scoort haar 2e en Luuk maakt er ook 2. Anna mag haar verdedigende stelling verlaten en sluipt mee naar voren. Na een prachtige pass van Ise schiet ze nog voorlangs. Gelukkig krijgt ze kort daarna nog een kans. Ze stoomt op richting het doel en knalt de 7-2 tegen de touwen. Kort daarna fluit scheidsrechter Ron voor het einde. Ook de penalties zijn weer onberispelijk. Voor coach Ramon is het zonder coach Rob prima verlopen is de 1e overwinning een feit. Komende week verwachten we Haastrecht op ons sportpark.