Net niet !!

Vandaag mogen de meiden van Vep het opnemen tegen de jongens en meisjes uit Haastrecht. Iedereen heeft er weer veel zin. Wat wil je ook…de laatste wedstrijd werd immers met 7-2 gewonnen. Maar goed, elke wedstrijd is weer een wedstrijd op zich. Daarom zullen ze zich ook vandaag weer voor de volle 100 procent moeten inspannen om weer een mooie resultaat neer te zetten. En gelukkig zijn de meiden dat zo te zien ook van plan. Om 10 uur wordt er afgetrapt en de wedstrijd gaat van start. De meiden van Vep betrekken meteen de stellingen en zoeken hun posities op. Maar Vep is zo te zien niet de enige die er klaar voor is. Ook Haastrecht heeft zich goed voorbereid op deze wedstrijd en is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.

De wedstrijd is al enige tijd gaande als beide ploegen over en weer aanvallen uitvoeren en zich veelvuldig op elkaars helft begeven. Ondanks het goede spel van Vep doet Haastrecht niet voor hen onder. Je kan zien dat deze 2 ploegen echt aan elkaar gewaagd zijn. Na een paar goede aanvallen van Vep is het toch in de 12e minuut helaas Haastrecht die de score opent met een mooi doelpunt. 0-1. Gelukkig laten de meiden van Vep dit niet op zich zitten en gaan ze snel op jacht naar de gelijkmaker.  Een paar minuten en een paar aanvallen verder is de stand dan ook weer snel recht getrokken en maken de meiden na hard werken de 1-1. Gelukkig, en nu zo door gaan meiden. Maar het moet gezegd…aan de kant van Haastrecht lopen in de verdediging een paar goede voetballertjes rond. Maar Vep zou Vep niet zijn als ze niet alles uit de kast zouden halen.

In de 2e helft gaan daarom ook alle remmen los en is het alles of niets. Ook Haastrecht doet er alles aan om nog een keer te scoren, hierdoor vallen er aan beide kanten van het veld wat gaten en zien beide ploegen ook kans om hier gebruik van te maken. Haastrecht weet zelfs nog 2 keer te scoren waardoor hun sore op 3 komt. Vep weet ook nog 1 maal het net te vinden, waardoor de eindstand op 2-3 komt. Maar wel een hele goede 2-3. De meiden hebben er deze week weer hard voor gewerkt, maar helaas kan het kwartje niet elke keer de goede kant op vallen. Na de penalties vertrekken de meiden zoals altijd weer blij en opgewekt naar de kleedkamer toe.

Volgende week spelen we uit tegen Nieuwerkerk. Dit wordt de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Of het dan net zulk lekker weer zal worden als vandaag is niet zeker, maar wat wel zeker is dat de meiden van Vep er weer zullen staan. Op naar volgende week dus maar !!!!!