Een maatje groter

Na 2 weken uitslapen mochten de meiden van de MO11-1 vroeg op pad voor een heuse topper. Gouda MO11-1 had net als wij 2 gespeeld en 6 punten. Vol goede moed gingen de meiden op pad naar Gouda. Eenmaal aangekomen bij het veld, bleek dat de tegenstander toch iets anders was dan voorgesteld. Deze meiden waren op een enkeling na minimaal allemaal 13 ofzo. Althans dat leek het in ieder geval. Met enige aarzeling begon de wedstrijd, en na wat aftasten en speldenprikjes over en weer, was het Gouda dat de leiding nam. Niet getreurd, we gaan gewoon weer voetballen, en een mooie aanval van VEP volgde. Liselotte ging alleen op het doel af. Het meegereisde VEP publiek, veerde op en stond al met de armen in de lucht. Helaas spatte het schot zo hard op de paal dat het doel bijna verschoof. Bijna direct uit de tegenstoot volgde een doelpunt voor Gouda. Wat een domper... i.p.v. 1-1 stond het 2-0. Bij de meiden gingen echter toch wat koppies hangen, en eigenlijk sloop Gouda naar een 4-0 voorsprong.

Tijdens de limonade werden de taken nog eens doorgenomen, en afgesproken dat de 2e helft anders moest. In een eenzijdige helft waar MO11-1 eigenlijk alleen als toeschouwer fungeerde, werd de eindstand uiteindelijk 8-0. Vol teleurstelling dropen de meiden af naar Woerden. Vandaag waren de meiden van Gouda letterlijk een maatje groter dan wij. We hebben in de eerste 10 minuten het weten bij te houden, en daarna bleek dit een niet haalbare kaart.

In deze competitie zijn de verschillen enorm....Volgende week mogen we weer laten zien wat we waard zijn.