Er zat wat in de thee

Na de 2 weken verplichte rust i.v.m. de meivakantie, zou het vandaag gaan gebeuren voor de meiden van de MO11-1. De 3e plek was helaas in deze periode overgedaan aan de tegenstander van vandaag. Dus gebrand om de 3e plek teug te veroveren stonden om exact 10 uur 7 fanatieke meiden aan de start voor een heerlijk potje voetbal. Tessa was helaas afwezig, daarom mocht Daisy de handschoenen aan en het doel proberen schoon te houden. De wedstrijd begon, en gelijk was duidelijk wat de intentie was van de "Girls"...Winnen vandaag.

Na wat speldenprikjes was daar Liselotte die de openingstreffer kon noteren. De euforie was echter van korte duur, want vrij snel maakte Stolwijk gelijk. Niet treurend om de tegengoal gingen de meiden verder waar ze gebleven waren. Kans op kans volgde, maar de ruststand was slechts 3-1. Daarmee deden de meiden zich eigenlijk te kort. Net voor de rust was de tegenstander waarschijnlijk ongezien in de kleedkamer van VEP binnengeslopen, en moeten wat in de thee hebben gestopt.

Na rust was VEP namelijk geen schim meer van de ploeg voor rust. Vrij makkelijk kon Stolwijk de achterstand ombuigen in een comfortabele voorsprong. Even gloorde er hoop toen de 4-4 op het bord verscheen, maar al snel liepen de gasten uit naar 4-8. Anna kon net voor tijd de eindstand noteren 5-8. Enigszins teleurgesteld dropen de meiden af naar de kleedkamer, zich afvragend wat er nu was gebeurd in de 2e helft. We kunnen in ieder geval terugkijken op een geweldige 1e helft. Als we vanaf nu ook de 2e helft zo kunnen voetballen, dan verliezen we geen wedstrijd meer.